Фото: Telegram Ігора Клименка

У Костянтинівці завершили рятувальну операцію: жертв побільшало

У Костянтинівці на Донеччині завершилася рятувальна операція. Там російські окупанти обстріляли міський ринок.

Про це повідомив міністр внутрішніх справ Ігор Клименко.

За його словами, внаслідок атаки загинула дитина. Серед постраждалих — рятувальник.

"Пошуково-рятувальну операцію в Костянтинівці завершено. Станом на 18:00 унаслідок російського обстрілу 17 осіб загинули та 32 отримали поранення", — повідомляє Клименко.

Також у МВС повідомили, що надзвичайники оперативно ліквідували пожежу площею 300 квадратних метрів. Пошкоджено близько 30 торгових павільйонів.

Зазначимо, що пропагандисти спішно почали звинувачувати в цьому ударі "українську ППО". Зазначається, що таку брехливу версію висунули топ-пропагандисти Кремля Володимир Соловйов та Владислав Поздняков. 

"Однак жодних доказів того, що у десятках жертв винна саме українська ППО, вони не надають. І не дивно, адже по мирних українцях вдарила саме російська ракета", — зазначають у Центрі стратегічних комунікацій

Варто зазначити, що такою ж фейковою інформацією пропагандисти намагалися зняти відповідальність з Росії після ударів по житловому будинку в Дніпрі 14 січня. 

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський показав відео прильоту по ринку. Також він висловив співчуття рідним загиблих.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Війна, 06.09.2023 19:37