Фото: ДСНС

У Костянтинівці знову зросла кількість загиблих: рятувальники показали жахливі фото наслідків

Унаслідок обстрілу Костянтинівки на Донеччині станом на зараз відомо про 13 загиблих (раніше повідомляли про 11) і 43 постраждалих. Пошуково-рятувальна операція на місці влучання російських снарядів триває.

Про це повідомляє Державна служба надзвичайних ситуацій. Також рятувальники показали моторошні фото наслідків ворожої атаки.

"Кількість загиблих зросла до 13, а також поранено 43 людини", — інформують в ДСНС.

На місці влучання тривають аварійно-рятувальні роботи.

"Працюють усі профільні служби. Інформація щодо постраждалих та руйнування буде оновлюватися", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про обстріл Костянтинівки

Вранці 9 серпня війська країни-агресорки завдали удару по Костянтинівці на Донеччині. Ворог поцілив по місцевому супермаркету "Еко-маркет" зі ствольної артилерії. Також рашисти вдарили по поштовому відділенню, де перебували цивільні.

Також ворог у другій частині дня здійснив повторний обстріл Костянтинівки. Рашисти били зі "Смерчів". Під прицілом був приватний сектор. Внаслідок атаки постраждали двоє мирних мешканців. Також у місті пошкоджено шість приватних будинків та газопровід.

Нагадаємо, вночі 9 серпня російські окупанти завдали удару по Харківській області. Постраждали троє місцевих мешканців.

Також у ніч на 7 серпня російська армія атакувала "шахедами" Київську область. Внаслідок ворожої атаки зафіксовано пошкодження цивільного майна.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 09.08.2024 18:43