Фото: соцмережі

У Кременчуці на м'ясокомбінаті стався викид аміаку: є постраждалі

У Полтавській області на "Кременчуцькому м'ясокомбінаті" сталася аварія із викидом аміаку. Двоє працівників потрапили до лікарні із отруєнням парами аміаку.

Про це у Facebook повідомляє Кременчуцька міська рада. 

Там зазначили, що аварійна бригада підприємства успішно припинила витік аміаку та локалізувала аварію. Представники різних служб взяли проби повітря навколо місця аварії, аміаку в повітрі не виявили. Хімічно небезпечна речовина не потрапила за межі підприємства, тому немає загрози для життя і здоров'я населення.

"Сьогодні, 17 червня, вранці сталась аварія з викидом аміаку на підприємстві "Кременчуцький м'ясокомбінат". У результаті аварії постраждали два працівники, яких доставили до лікарні з діагнозом - отруєння парами аміаку, стан середньої тяжкості", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, російські загарбники протягом останніх тижнів намагаються зруйнувати аміакопровід у Куп‘янському районі на Харківщині. Вони навмисно ведуть прицільний вогонь у бік об'єкта.

Ще 5 червня у Куп’янському районі Харківщини внаслідок російського обстрілу був пошкоджений трубопровід з аміаком. Фахівці зафіксували витік небезпечних речовин. Вже наступного дня заміри у місті Куп‘янськ показали, що наявність аміаку у повітрі відсутня.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.06.2023 18:21