Фото: росЗМІ

У Криму окупанти нібито продали "віджату" квартиру в Олени Зеленської

Окупанти в Криму нібито продали "націоналізовану" квартиру першої леді України Олени Зеленської. Гроші "влада" обіцяє віддати на потреби російських окупаційних військ.

Про це пише пропагандистське видання "Известия".

Зазначається, що стартова ціна на аукціоні на "націоналізовану" "квартиру Зеленських" була 24,6 мільйона рублів. Відомо, що так званий аукціон серед двох учасників відбувся у понеділок

"Переможцем торгів стала жінка, яка запропонувала за пентхаус у селищі Лівадія на південному березі тимчасово окупованого Криму  44,356 мільйона рублів", — йдеться в повідомленні.

Квартира Олени Зеленської у Криму

У квітні 2013 року, ще до незаконної анексії Криму, дружина Володимира Зеленського придбала нерухомість у Криму. Договір купівлі-продажу нотаріально був зареєстрований у Києві. Щоправда, у 2019 році агенція Reuters повідомляла, що дружина президента придбала пентхаус у Лівадії за половину ринкової вартості. В Офісі президента це заперечували. Навесні окупанти оголосили про "націоналізацію" квартири Зеленських. Ватажок сепаратистів у Криму Сергій Аксьонов заявив, що кошти, отримані від продажу "націоналізованих" активів українських громадян на півострові, підуть на фінансування війни Росії проти України.

Нагадаємо, московські куратори висловлюють незадоволення рівнем підтримки російської влади у тимчасово окупованому Криму. За останніми результатами соціологічних досліджень, які замовляла адміністрація Путіна, на півострові різко зростають антиросійські настрої.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.10.2023 16:19