Фото: соцмережі

У Криму пролунали потужні вибухи: окупанти увімкнули димову завісу (фото, відео)

У середу, 20 вересня, у тимчасово окупованому Криму прогриміли вибухи. Окупанти увімкнули димову завісу біля нафтобази Чорноморського флоту.

Про це повідомив Telegram-канал "Кримський вітер".

Зазначається, що вибухи пролунали між Севастополем та Інкерманом, а саме в районі Бельбека, де знаходиться аеродром. Після вибухів у цьому районі помітили хмару чорного диму. Водночас після вибухів, російські загарбники увімкнули димову завісу. Дим біля побережжя в місті Інкерман з'явився близько 12:00. Варто зауважити, що саме там розташована головна нафтобаза Чорноморського флоту РФ, де зберігаються мільйони тонн пального.

вибухи у Криму

Фото: Telegram-канал "Кримський вітер"

Крім того, так званий "губернатор" Севастополя Михайло Развожаєв написав у Telegram про роботу ППО. За його словами, поблизу населених пунктів Верхньосадове та Кача нібито упали збиті дрони, там виникли пожежі.

Проте місцеві пабліки зазначають, що у населеному пункті Верхньосадове стався "приліт" у російську військову частину.

Нагадаємо, 18 вересня на аеродромі "Чкаловський" у Підмосков’ї диверсанти пошкодили два літаки та один гелікоптер. Пошкодження літаків не дозволять розраховувати на їхнє швидке відновлення. У гелікоптера вибухом пошкоджено хвостову частину. Ще один АН-148, який перебував поруч з іншими на стоянці, отримав незначні ушкодження.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 20.09.2023 13:35