Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Криму в районі аеродрому рашистів пролунали потужні вибухи (відео)

Вночі 21 вересня у тимчасово окупованому Криму, в районі Новофедорівки, пролунали вибухи біля аеродрому російських окупантів. Місцеві жителі повідомляють про атаку безпілотників й в інших містах, а також роботу систем протиповітряної оборони ворога.

Як повідомив Telegram-канал "Крымский ветер", вибухи почали лунати біля Новофедорівки опівночі. "Бавовна" була настільки сильною, що її наслідки чули також в інших населених пунктах, зокрема в Євпаторії, Саках, Севастополі, Чорноморському.

У мережі пишуть, що триває робота російської ППО, попередньо йдеться про систему "Панцир-С1".

"Під Сімферополем теж неспокійно, працює росППО... У районі с. Молочне — с. Затишне під Євпаторією стріляє "Панцир-С1", повідомляють підписники", — йдеться у публікації.

Російські загарбники наразі ніяк не прокоментували вибухи у Криму.


Читайте такожНа землі, у повітрі і у воді. Які цілі знищили Сили оборони України в окупованому Криму під час повномасштабної війни


Нагадаємо, останнім часом у тимчасово окупованому Криму все частіше лунають вибухи. Часто вони пов'язані з атаками бійців Збройних сил України, які б'ють по місцях зосередження росіян, їхньої техніки, а також складах з боєприпасами. Так, вранці 14 вересня кілька потужних вибухів пролунали в окупованій Євпаторії. Фейкова "влада" повідомляла про роботу протиповітряної оборони. У мережі писали, що окупанти знову перекрили рух транспорту Кримським мостом. Тим часом у міноборони Росії переконували, що знищили 11 українських безпілотників.

У ніч на 17 вересня у мережі повідомляли про одиночні постріли зі стрілецької зброї й нібито атаку дронів.Пізніше у Міноборони Росії заявили, що близько 01:15 їхня ППО біля західного узбережжя нібито збила два українських безпілотники літакового типу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 21.09.2023 01:10