Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Кривому Розі гриміли вибухи, успішно відпрацювала ППО (оновлено)

У Кривому Розі, що у Дніпропетровській області, 2 вересня після 11:15 пролунали потужні вибухи. В області було оголошено повітряну тривогу. Пізніше стало відомо, що працювала протиповітряна оборона, яка збила ціль.

Про звуки вибухів повідомили місцеві ЗМІ. Міський голова Олександр Вілкул заявив, що про подробиці поінформує пізніше.

"Щодо вибухів. Все нормально. Конкретика пізніше", — написав він у Telegram.

Раніше Повітряні сили попереджали про загрозу ракетного удару росіян.

мапа тривог

Мапа тривог з сайту alerts.in.ua

Оновлено. Глава Ради оборони міста, начальник Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко у Facebook повідомив, що в районі працювала ППО, і "все добре". Вілкул після відбою тривоги також написав, що в місті "успішно відпрацювала ППО", а ціль була уражена. 

"Відпрацювала ППО. Успішно. Ціль вражена. Всім користувачам соцмереж, які намагаються показати свою обізнаність, нагадую - що про роботу ППО можна писати лише після відбою повітряної тривоги", — поінформував він у Telegram.

Нагадаємо, у ніч проти 28 серпня Росія завдала ракетного удару по Україні, внаслідок чого у Кривому Розі постраждали приватні будинки, зокрема — два дачні будинки зруйновані, п'ять — понівечені, також загорілася господарська споруда. Минулося без загиблих та постраждалих. 

22 серпня ворог випустив по місту ракету "Іскандер". Внаслідок ворожої атаки постраждала одна людина, було пошкоджено 55 приватних будинків, 15 господарських будівель, у 24 багатоповерхівках частково вибито вікна.

Також рашисти били по місту 31 липня — тоді ворог випустив дві ракети, одна з яких потрапила у житловий будинок та інша — у навчальний заклад. Поранення отримали понад 80 людей, серед них — семеро дітей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.09.2023 11:24