Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Кропивницькому й Одесі лунали вибухи

Пізно ввечері у суботу, 16 грудня, у Кропивницькому та Одесі було чутно звуки вибухів. Повітряні сили повідомляли про загрозу удару безпілотниками та керованою авіаційною ракетою.

Вибух у Кропивницькому

О 23:11 Повітряні сили поінформували про рух керованої авіаційної ракети у напрямку Кривого Рогу. Та вже через чотири хвилини стало відомо, що вона змінила свій напрямок й рухається до Кропивницького. 

За даними "Суспільного", вибухи у місті було чутно близько 23:20.

Вибух в Одесі

О 23:27 з'явилася інформація про загрозу "шахедів" з акваторії Чорного моря у напрямку Одещини. Зокрема, небезпеку оголошували для Чорноморська та Одеси. О 23:37 місцеві пабліки повідомили про вибухи в обласному центрі.

Зазначимо, що рашисти у суботу випустили ударні дрони-камікадзе по Україні після 21:00. Спершу повідомлялося про рух БпЛА із Херсонської у напрямку Миколаївської області. Згодом з'явилася інформація, що ворожі безпілотники вже на півдні Харківської області рухаються у північному напрямку.

Нагадаємо, що в ніч на 16 грудня війська країни-агресорки атакували Україну ударними безпілотниками типу Shahed. Дрони летіли з трьох напрямків — Приморсько-Ахтарськ, Сеща, Курськ — РФ. Усього в ударі застосували 31 ударний БпЛА Shahed-136/131, які окупанти спрямували у різні регіони України. У результаті бойової роботи знищено 30 "шахедів" в межах Дніпропетровської, Київської, Вінницької, Чернігівської, Сумської, Полтавської, Черкаської, Херсонської, Запорізької, Миколаївської та Хмельницької областей.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.12.2023 00:10