Фото: Рixabay

У Львові чоловіка за викрадене пиво засудили до семи років ув'язнення

У Львові чоловіка за викрадене пиво засудили до семи років ув'язненняШевченківський районний суд виніс вирок львів’янину, який неодноразово показово, на очах у продавців, крав з магазинів алкогольні напої.

Про це пише Zaxid.net.

Злочин класифікували як грабіж, а тому за вісім епізодів викрадення алкоголю львів’янин отримав сім років позбавлення волі. 

"Перший грабіж львів’янин скоїв о 6 ранку 19 квітня, однак через годину знову ж його повторив. У торговому залі магазину "Король напоїв", перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, підійшовши до холодильника, самовільно, без дозволу продавця та в її присутності відчинив дверки цього холодильника та вийняв звідти пляшку пива марки "Арсенал міцне", об’ємом 0,5 л, у кількості одна штука вартістю 21 гривень 09 копійок за одиницю, відразу ж після чого, попри зауваження продавця, тримаючи пляшку з пивом у своїй руці, відкрито викрав її, вийшов з приміщення магазину", — зазначено у вироку.

У цей магазин загалом чоловік заходив сім разів за пивом або іншим слабоалкогольним напоєм. Ще один випадок грабежу зафіксовано у магазині "Близенько", де він в такий самий спосіб отримав пляшку коньяку. Раніше судимий за неодноразові корисливі кримінальні правопорушення визнав свою вину і покаявся.

Нагадаємо, на Рівненщині жінка вкрала з могили загиблого військовослужбовця 20 свіжих троянд. Квіти зловмисниця подарувала невістці на день народження. Як йдеться у матеріалах справи, ще 10 квітня цього року у ранкову пору доби жінка, перебуваючи на цвинтарі у селі Козин, Дубенського району, проходячи повз могилу військовослужбовця, побачила живі квіти.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 16.09.2023 14:13