Фото: ДСНС у Львівській області

У Львові повідомили, що "шахеди" влучили у склади з гуманітаркою: в області знайшли уламки дронів (фото)

У Львові триває ліквідація наслідків нічного удару дронами-камікадзе. За інформацією влади, є три влучання у промислові склади у Львові, де зберігалася гуманітарна продукція.

Про це мер Львова повідомив у Telegram. На складах є загоряння у чотирьох локаціях.

"Це склади з вікнами, побутовою хімією, а також приміщення, де зберігала гуманітарну допомогу благодійна місія КАРІТАС-СПЕС. Загалом площа загорання близько десяти тисяч метрів квадратних", — розповів у зверненні міський голова Львова Андрій Садовий.

Також міський голова Львова Андрій Садовий повідомив про те, що рятувальники знайшли тіло першої жертви. Раніше повідомлялося про постраждалого 26-річного хлопця та ще одну жінку, яка не потребувала медичної допомоги. 

Водночас голова Львівської військової адміністрації Максим Козицький заявив, що на території області знайшли уламки дрона.

"У Червоноградському районі житель одного зі сіл виявив у лісі уламки дрона "Герань-2". На місці працюють вибухотехніки", — йдеться у повідомленні.

Уламки "шахеда" на Львівщині

Фото: Telegram Максима Козицького

Нагадаємо, вночі 19 вересня ворог вдарив по Львову "шахедами". У місті пролунав десяток вибухів. Місцева влада повідомила про пожежу на промисловому складі внаслідок ударів.

Також вночі 19 вересня військові Російської Федерації вдарили по Кривому РогуЧерез влучання зайнялася багатоповерхова будівля, вибито багато вікон та дверей. Також є пошкодження у школі та дитячому садочку.На щастя, обійшлося без жертв.

У Повітряних силах повідомили, що усього зафіксовано пуски 30 ударних БпЛА з південно-східного напрямку (Приморсько-Ахтарськ, — РФ), а також одну балістичну ракету "Іскандер-М", яку противник випустив з території тимчасово окупованого Криму у напрямку Кривого Рогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.09.2023 11:30