Фото: Маріупольська міська рада

У Маріуполі через пожежі в житлових будинках загинули троє людей

Протягом доби 24 листопада в тимчасово окупованому Маріуполі Донецької області у двох приватних будинках виникли пожежі. Внаслідок загоряння загинули троє людей.

Про це повідомляє прес-служба Маріупольської міської ради.

"В окупованому Маріуполі пожежі. Загинули люди", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що трагічні випадки трапилися у двох приватних будинках Маріуполя. Займання сталося у Приморському районі на провулку Луначарського. Внаслідок пожежі у будинку загинув чоловік.

"У будинку на вулиці Гайдара також сталося займання. В результаті загинуло двоє чоловіків", — зазначають у міській раді.

Про причини пожеж окупанти не повідомляють. Але, ймовірно, що у будинках займаються проводки.

"Відсутність опалення заставляє жителів користуватися обігрівачами, але нормальної електроподачі немає. У всьому місті критичний стан мереж, яка не витримує навантаження. Загарбники не підготували житловий фонд до холодів й цього року. Тож історія повторюється, продовжують гинути люди", — додали в прес-службі.

Нагадаємо, раніше керівник Департаменту протидії злочинам в умовах збройного конфлікту Офісу Генпрокурора України Юрій Бєлоусов заявляв, що кількість жертв російської агресії у Маріуполі може вдесятеро перебільшувати відомі станом на тепер офіційні дані. Остаточно це стане відомо лише після остаточного звільнення міста.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.11.2023 18:17