Фото ілюстративне. Джерело: antikor

У Маріуполі рашисти загадково помирають від зупинки серця: що відомо

В окупованому Маріуполі лише за останні два тижні від раптової зупинки серця померли 11 російських військових.

Про це повідомив міський голова Маріуполя Петро Андрющенко, який посилається на заяву російських пропагандистів. Таку інформацію підтверджують навіть так зване "Міністерство внутрішніх справ "ДНР" та Генеральний штаб збройних сил РФ.

Серед померлих є два російські офіцери. Це загарбники віком від 23 до 42 років, які померли від раптової зупинки серця.

"Розтин показав, що проблеми зі серцем були лише у трьох з 11 померлих окупантів, при цьому серйозні — лише в одного", — йдеться в повідомленні.

У зв'язку з тим, що це не перший випадок загадкових смертей російських військових у Маріуполі, поліція підозрює, що всіх 11 померлих могли отруїти.

"Зробити це могли диверсанти або місцеві так звані "ждуни", які чекають на прихід до міста України", — наголосили рашисти.

Нагадаємо, що в серпні під час святкування дня військово-морського флоту Росії партизани масово отруїли ворожих офіцерів. 17 із них потрапили до медичного закладу, деякі навіть загинули.

Так само в серпні в селищі Урзуф поблизу Маріуполя п’яний боєць чеченського підрозділу "Ахмат" влаштував перестрілку з російськими військовими. Внаслідок конфлікту четверо окупантів загинули.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.09.2023 10:32