Фото: росЗМІ

У Медведєва нова істерія: вимагає у США компенсацію за знищений Бахмут

Заступник голови радбезу РФ Дмитро Медведєв вимагає від США компенсації. Горе-політик вимагає гроші за Бахмут і Маріуполь Донецької області, які зруйнувала сама російська армія.

Про це Медведєв сказав в інтерв'ю росЗМІ.

За його словами, США мають компенсувати Росії збитки за підрив "Північного потоку", до якого керівництво РФ вважає причетними американців. Але не тільки за це він придумав вимагати гроші.

"І не тільки цей збиток. Нехай повертають кошти для відновлення Артемівська (Бахмута, — ред.), Маріуполя та маси інших місць, які були зруйновані за їхньою допомогою та підтримкою. За їхні гроші", — заявив заступник голови радбезу РФ.

Нагадаємо, президент Росії Володимир Путін заявив, що його країна нині проживає нелегкі часи. А за допомогою "спеціальної воєнної операції" РФ намагається припинити війну, яку "дев'ять років веде Україна". Під час церемонії вручення державних нагород у Катерининській залі Кремля, Путін традиційно говорив про "девять лет" і "своих людей Донбасса".

Речник президента Росії Дмитро Пєсков раніше заявляв, що РФ продовжуватиме війну з Україною, щоби запобігти обстрілам своїх прикордонних областей.  

Водночас радник міністра оборони України Юрій Сак заявив, що події у Бєлгородській області свідчать про те, що це не останнє повстання в межах російських кордонів. За його словами, У РФ "вже настав переломний момент".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.05.2023 18:45