"Росія не почала війну, а намагається її припинити": Путін видав нову порцію шизофренії (відео)

Президент Росії Володимир Путін заявив, що його країна нині проживає нелегкі часи. А за допомогою "спеціальної воєнної операції" РФ намагається припинити війну, яку "дев'ять років веде Україна".

Про це російський диктатор заявив 23 травня.

Під час церемонії вручення державних нагород у Катерининській залі Кремля, Путін традиційно говорив про "девять лет" і "своих людей Донбасса".

"Ось щойно дитячий лікар із Донбасу сказав про те, що протягом дев'яти років Донбас відбиває напад на людей, які там живуть. Дев'ять років проти цих людей наш противник, ворог нашого народу веде війну. Нам часто кажуть, і ми чуємо, що Росія розпочала якусь війну. Ні, Росія за допомогою спеціальної військової операції намагається припинити цю війну, яку ведуть проти нас, проти нашого народу, частина якого, через історичну несправедливість, опинилася за межами історичної російської держави", — сказав Путін.

Диктатор заявив, що Росія робить і продовжуватиме робити все для того, щоб "захистити" людей на Донбасі.

Нагадаємо, речник президента Росії Дмитро Пєсков раніше заявляв, що РФ продовжуватиме війну з Україною, щоби запобігти обстрілам своїх прикордонних областей.  

Водночас радник міністра оборони України Юрій Сак заявив, що події у Бєлгородській області свідчать про те, що це не останнє повстання в межах російських кордонів. За його словами, У РФ "вже настав переломний момент".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 23.05.2023 16:49