Фото: ілюстративне Джерело: "Вікіпедія"

У Мелітополі вибухнув склад з боєприпасами рашистів, — Федоров

У четвер, 7 березня, до тимчасово окупованого Маріуполя завітала "бавовна", в результаті якої, у повітря злетів склад з боєприпасами російських окупантів.

Про це повідомив керівник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров. 

"Вчора (7 березня, — ред.) "бавовнило" в Мелітополі — злетів в повітря склад БК в тимчасово окупованому місті та машина, яка привезла боєприпаси", — розповів Федоров.

Також посадовець розповів, що минулої ночі вибух було зафіксовано й у Токмаку неподалік району Ковальсько-штампувального заводу, який окупанти перетворили на свою військову базу. Проте подробиці "бавовни" Федоров не розповів.

До того ж вранці 8 березня мешканці тимчасово окупованих міст Запорізької області знову повідомляли про вибухи. Проте причини їх поки не відомі.

Додамо, за даними Генштабу ЗСУ, протягом минулої доби Збройні сили України завдали армії країни-агресорки численних втрат. Зокрема, знищено понад 800 рашистів та спалено низку ворожої техніки. Зокрема, протягом доби авіація Сил оборони завдала ударів по 11 районах зосередження особового складу противника. Підрозділами ракетних військ завдано ураження по району зосередження особового складу, двох засобах протиповітряної оборони, станції радіоелектронної боротьби та складу пально-мастильних матеріалів противника.

Нагадаємо, у Маріуполі російські окупанти проводять облави на дорогах. Таким чином вони посилюють так звані "заходи безпеки" на окупованих територіях перед "виборами Путіна".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.03.2024 12:59