Скріншот з відео

У мережі показали супутникові знімки аеродрому Бердянська після ударів ракетами ATACMS

У мережі з'явилися супутникові знімки після атаки Сил оборони по аеродромі у тимчасово окупованому Бердянську у ніч 17 жовтня. Українські військові вдарили по летовищі ракетами ATACMS.

Відповідні фото опублікували "Схеми". Знімки датуються станом на 18 жовтня.

На світлинах Planet Labs, які є у розпорядженні журналістів, помітні місця ураження. На супутниковому фото — частина злітної смуги аеродрому, на якій раніше розташовувались гелікоптери.

Варто додати, Сполучені Штати Америки таємно відправили Україні невелику кількість ракет ATACMS. Це дало змогу Силам оборони уразити важливі військові об'єкти російських окупантів.

Нагадаємо, що Сили спеціальних операцій провели успішну операцію "DRAGONFLY", завдавши ударів по аеродромах у Бердянську та Луганську. Вони отримали інформацію про використання противником аеродромів, а також перебування на них значної кількості авіаційної та спеціальної техніки та боєприпасів.

Цю інформацію перевірили й отримали підтвердження. Координати та необхідні дані ССО передали для ураження підрозділам Сил оборони. У результаті вогневого удару в ніч з 16 на 17 жовтня окупанти зазнали значних втрат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 18.10.2023 21:46