Скріншот з відео

У Міноборони Британії показали, як тренують українських піхотинців для боїв у місті (відео)

У Великій Британії показали відео навчання українських захисників. За понад рік роботи програми Op Interflex з навчання наших бійців підготовку пройшли вже 18 тисяч захисників.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони Великої Британії.

"Op Interflex — очолювана Великою Британією програма з навчання українських добровольців-піхотинців, на цей час навчила 18 000 новобранців. Запущений 26 червня 2022 року Op Interflex вчить українців, як вижити та бути смертоносним у боротьбі з незаконним вторгненням на їхню батьківщину", йдеться у повідомленні.

Також британці опублікували відеонарізку епізодів з військових тренувань українців на британських полігонах. Зокрема показано, як українські бійці освоюють тактику ведення бойових дій у міській забудові.

Наступ ЗСУ

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування наших військ. Завдав авіаційного удару в районі Микільського Херсонської області. Здійснив артилерійські обстріли понад 15 населених пунктів, серед них Левадне, Новодарівка, Гуляйполе Запорізької області; Іванівка, Куцуруб Миколаївської області; Дніпровське, Золота балка, Ромашкове, Кізомис Херсонської області та місто Херсон. 

Водночас Сили оборони України продовжують ведення наступальної  операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Нагадаємо, Міністерство внутрішніх справ виклало відео, як українська армія продовжує відвойовувати рідну землю, витісняючи окупантів з їхніх позицій. Військові Нацгвардії щоденно йдуть на штурм російських загарбників, вступаючи у контактні бої. На кадрах видно просування та важка робота, яка стоїть за кожним метром повернутої території.

Раніше агент партизанського руху "АТЕШ" знищив шість військових армії Російської Федерації та дві машини на Херсонщині. Він влаштував підрив на стоянці вантажних авто окупантів у селі Великі Копані.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.07.2023 04:27