Скріншот з відео

У Москві пролунали вибухи і пожежа біля Останкінської телевежі (відео)

У Москві в ніч на 13 вересня сталася пожежа біля Останкінської телевежі, що неподалік станції метро "Владикіно" — на північному сході міста. Місцеві мешканці повідомляють про вибухи на місці події.

Як розповідають у мережі жителі Москви, біля Останкінської телевежі у небі видно великий стовп диму. На місце події вирушили співробітники екстрених служб.

Також повідомляють про якісь "хлопки" біля вежі, де виникла пожежа. Місцева влада інцидент поки ніяк не коментує.

"Почув вибухи, потім було видно сполох вогню, дим. Зараз стягуються пожежні машини", — розповів один з очевидців у московському міському чаті.

Користувачі соцмереж публікують кадри з місця події.

Відомо, що в ніч на 7 вересня рашисти також повідомляли про атаку дронів на Москву. Влада заявляла, що його нібито було збито за десятки кілометрів від столиці Росії. Водночас у соцмережах з'явились знімки уламків БпЛА, який збили у Раменському — неподалік міжнародного аеропорту Жуковський. Вікна будинків біля місця падіння безпілотника вибило вибуховою хвилею.

Раніше в українській розвідці пояснювали, що найчастіше вибухи у Москві чи неподалік від міста відбуваються через те, що там "зосереджено дуже багато ключових об'єктів, пов'язаних з плануванням і реалізацією геноцидної війни путінської Росії проти України".

Нагадаємо, у нещодавньому звіті американського Інституту вивчення війни вказувалося, що удари по тилових районах Російської Федерації можуть загрожувати стабільності оборони окупантів на багатьох критичних ділянках фронту. Атаки на російський тил погіршують моральний дух окупаційних військ. Водночас біля резиденції російського президента Володимира Путіна під Москвою помічено комплекс протиповітряної оборони. Житло диктатора розташоване за 10 кілометрів від місця розміщення установки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 13.09.2023 01:01