Фото ілюстративне. Джерело: Pixabay

У Мукачево жінка після ковтка соку потрапила з опіками до реанімації: що сталось

Мешканка Мукачево Закарпатської області випила бузиновий сік в одному із місцевих закладів харчування та опинилася у реанімації з опіками. Вона переконує, що саме до соку могла потрапити якась небезпечна речовина. 

Про незвичайний випадок вона розповіла у Facebook.

Так, за словами Катерини Пухніченко, кілька днів тому під час обіду у закладі вона замовила бузиновий сік місцевого виробництва. Зовнішній вигляд пляшки та рідина не викликали у неї підозри, до того ж місткість була добре закрита, адже видала характерний звук при відкриванні. Однак, зробивши перший ковток зі склянки, у неї почалося оніміння язика та сильна печія ротової порожнини.

"Підірвалась та побігла до туалету промивати ротову порожнину, зрозумівши, що то може бути, я впала в шок почала викликати рвоту. Ще гірше ніби знов те саме лиш вже сильніші відчуття, не дочекавшись швидкої допомоги, мене відвезли до лікарні, де в дорозі від шоку в мене почались судоми рук", — розповіла Катерина Пухніченко.

Вже у лікарні її направили до реанімаційного відділення для надання допомоги. За словами жінки, виробники напою до неї не зверталися. Нині триває встановлення, яка саме речовина була в пляшці та хто винен в цьому.

Чоловік потерпілої Віктор Шванда у коментарі pmg.ua зазначив, що вони у закладі харчування замовили дві банки соку. Після того, як його дружина зробила перший ковток, вона почала кричати й побігла до вбиральні. Він теж спробував сік і каже, що напій був дуже кислим. 

Він додав, що після цього у нього обпечені губи та кінчик язика, а у його дружини — весь язик, губи та опіки стравоходу і шлунку. 

"Ми написали заяву в поліцію. Правоохоронці мають віддати цей сік на експертизу. Нас за столом було четверо, тому свідки цього випадку є. Також на відеозаписах закладу видно, що пляшки соку були закриті, коли офіціанти нам їх принесли. Власники закладу до мене підходили, казали, що це не їхня вина", — сказав він. 

Нагадаємо, у вересні у Львівській області було зафіксовано перший у сезоні випадок смертельного отруєння їстівними грибами. Ними отруїлося подружжя пенсіонерів. 73-річнна жінка померла на сьомий день перебування в лікарні.

Також повідомлялося, що у Києві шестеро працівників закладу громадського харчування потруїлися власноруч приготованими стравами. Їм діагностували гостру кишкову інфекцію.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.10.2023 02:27