У найближчі роки буде потрібно більше висококваліфікованих пілотів і стюардес

31 СІЧНЯ 2019 01:12

Інвестиції в розвиток повітряного транспорту окупляться сторицею вже найближчим часом. Адже, за прогнозами, до 2035 року обсяг перевезень авіапасажирів і авіавантажів виросте більш ніж в два рази. Про це заявив голова Ради Міжнародної організації цивільної авіації (ІКАО) Олумуіва Бенардо Аліуе.

Виступаючи в Дубаї на Міжнародному саміті з інвестицій в авіацію, Олумуіва Бенардо Аліу розповів, що в 2018 році авіакомпанії всього світу зробили 38 мільйонів рейсів і перевезли рекордну кількість пасажирів. Їх послугами скористалися 4,3 млрд чоловік. До того ж по повітрю було переправлено 58 млн тон вантажу.

До 2035 року, за словами представника ІКАО, кількість пасажирських рейсів і повітряних перевезень вантажів зросте більш ніж в два рази.

Олумуіва Бенардо Аліу підкреслив, що така велика кількість авіарейсів в різні пункти призначення по всьому світу можна забезпечити тільки при наявності висококваліфікованого досвідченого персоналу. В даний час в галузі в усьому світі зайнято 65 мільйонів чоловік. 

Глава ІКАО настійно рекомендував в першу чергу інвестувати в сучасній авіаційної інфраструктури, а також в навчання і підготовку наступного покоління

Суспільство, 31.01.2019 01:12