У НАЗК не виявили порушень у Декларації Володимира Гройсмана

29 ЛИПНЯ 2017 10:40

Як інформує TrueUA з посиланням на сайт НАЗК, в деклараціях очільника Уряду  Володимира Гройсмана і Міністра аграрної політики та продовольства України Тараса  Кутового порушення відсутні. 

 

«Національне агентство з питань запобігання корупції на своєму засіданні прийняло рішення про затвердження результатів перевірок декларацій Прем’єр-міністра  Володимира  Гройсмана,  членів Кабінету міністрів Павла Клімкіна, Тараса Кутового, Іванни Климпуш-Цинцадзе,  народних депутатів,  суддів та інших високопосадовців», – йдеться у повідомлені.

 

Також зазначається, що в деклараціях інших суб’єктів декларування більшість порушень стосуються ст. 46 ЗУ «Про запобігання корупції»: неповнота відображення доходів (п. 7, ч. 1 ст. 46), неповне відображення відомостей про наявні грошові активи (п. 8 ч. 1 ст. 46), фінансові зобов’язання (п. 9 ч. 1 ст. 46), видатки та правочини, вчинені у звітному періоді (п. 10, ч. 1, ст. 46) та ін.

 

«За результатами перевірки було виявлено порушення в декларації судді Вищого адміністративного суду України Анатолія  Єрьоміна:  він подав недостовірні відомості на суму, яка не перевищує 100 прожиткових мінімумів для працездатних осіб. Національне агентство прийняло рішення про винесення припису згідно з пунктом 5 Розділу ІV «Порядку проведення контролю та повної перевірки декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування», затвердженого рішенням Національного агентства від 10.02.2017 № 56», – зазначається у повідомлені.

 

Події, 29.07.2017 10:40