Колаж TrueUA

У низці областей оголосили повітряну тривогу: військові попереджають про загрозу "шахедів"

У вівторок, 26 вересня, у низці областей оголосили повітряну тривогу. Вона пов'язана із загрозою ворожих атак із застосуванням ударних дронів.

Про це свідчить мапа повітряних тривог та Повітряні сили.

Українців попередили про загрозу безпілотників по типу "Шахед", які рухаються з Півдня України у напрямку Центру. Після 00:30 Повітряні сили поінформували про чергову групу "Шахедів" з Чорного моря у напрямку Миколаєва. А о 01:08 небезпеку було оголошено для Черкас.

Зазначимо, що ввечері 25 вересня у Миколаєві пролунав вибух. Міський голова Олександр Сєнкевич підтвердив "приліт", водночас деталей не повідомив.

Нагадаємо, вночі 25 вересня Росія атакувала Одеську область ударними безпілотниками та двома типами ракет. Під ударом опинилася припортова інфраструктура. Як розповів голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер, зафіксовані руйнування у складському приміщенні та одному з приватних будинків Одеського району. В Одесі внаслідок вибухової хвилі постраждала одна цивільна особа. Жінка отримала ушкодження уламками, зараз отримує всю необхідну допомогу в місцевій лікарні. Також відомо про двох загиблих, тіла яких виявили під завалами.

Крім цього, вночі 25 вересня Росія атакувала Дніпропетровську область. Військові повідомляли, що Сили протиповітряної оборони збили ворожий БпЛА у Кривому Розі. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.09.2023 01:17