Фото з сайту Пенсійного фонду України

У Пенсійному фонді повідомили про спробу дискредитації держоргану у Telegram: подробиці

У четвер, 28 березня, була спроба дискредитації роботи Пенсійного фонду України через канал в Telegram. Мережею поширили пікантне фото, яке вночі нібито з'явилося на офіційній сторінці фонду.

Про це повідомляє прес-служба Пенсійного фонду України.

Там наголосили, що спробу дискредитації держоргану навряд чи можна назвати вдалою, адже "діяльність Пенсійного фонду заслуговує на більш креативний підхід".

"Просимо не шукати в повідомленні, яке поширюється представниками окремих медіа, прихованих сенсів. Фонд в установленому порядку фінансує пенсійні та страхові виплати, житлові субсидії та пільги", — йдеться у повідомленні ПФУ.

У Фонді також зазначили, що сьогодні Telegram не найбільш надійний канал інформування, але багато користувачів отримують інформацію саме з цього джерела.

"Водночас нагадуємо: якщо ви отримуєте інформацію про діяльність Пенсійного фонду України в Telegram, радимо перевіряти її правдивість на інших офіційних каналах Фонду", — додали у прес-службі ПФУ.

Спроба дискредитації Пенсійного фонду

Скріншот з Telegram-каналу ПФУ

Раніше Центр протидії дезінформації повідомляв, що російські пабліки оприлюднили план просування пропагандистських наративів через мережу Telegram. Вони маскуватимуть російські канали під українські.

Нагадаємо, раніше у Центрі протидії дезінформації попереджали, що у мережі активізувалося створення фейкових Telegram-каналів українських бригад і батальйонів. Згідно з їхнім описом, ці канали створювали начебто для отримання зворотного зв'язку щодо порушень і злочинів командування.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 28.03.2024 11:34