Фото: росЗМІ

У Путіна заявили, що він дізнається про ситуацію на фронті "із землі"

У Кремлі заявили, що російський диктатор Володимир Путін регулярно отримує інформацію про війну проти України "із землі".

Таку заяву зробив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, повідомили пропагандистські ЗМІ.

Зазначається, що Путін має різні джерела отримання інформації, які доповідають йому про ситуацію на фронті.

"Президент традиційно завжди вважає за краще мати різні джерела отримання інформації, особливо коли мова йде про СВО ("спеціальною військовою операцією", так російська влада називає повномасштабне вторгнення в Україну, — ред.), і поряд з офіційними доповідями, звичайно, він регулярно здійснює такі дзвінки та отримує інформацію безпосередньо з землі. Він робив це завжди і продовжує це робити, зв'язок налагоджений, все це по команді президента досить оперативно робиться", — сказав Пєсков.

Водночас публікувати стенограми таких бесід диктатор поки не планує.

"Президент розкриває ту інформацію про такі бесіди, яку вважає за необхідне. Звичайно, навряд чи можна говорити, що можна публікувати якісь скорочені стенограми", — додав Пєсков.

Нагадаємо, раніше прес-секретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що лідер Кремля готовий до будь-яких контактів, аби досягти необхідних для Росії цілей, щоб уникнути продовження війни проти України.

Також Пєсков розповів, що робив Володимир Путін в день, коли Москву атакували невідомі БПЛА. Речник використав можливість, щоб змалювати Путіна справжнім лідером, а не розгубленим диктатором.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 05.06.2023 13:58