Фото: росЗМІ

У Кремлі розповіли, що Путін робив під час атаки по Москві

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков розповів, що робив Володимир Путін в день, коли Москву атакували невідомі БПЛА. Речник використав можливість, щоб змалювати Путіна справжнім лідером, а не розгубленим диктатором. 

Про це Пєсков розповів у коментарі пропагандистам.

За його словами, лідер РФ нібито весь час "пильнує на посаді" й оперативно отримує звіти про ситуацію від Міноборони та МНС.

"Це були постійні доповіді, оскільки інформація оновлювалася дуже швидко, то це були постійні передзвони, ну потім були відповідні вказівки глави держави, накази, і так далі", — вказав Пєсков.

На запитання журналіста про те, як саме Путіну доповідають про атаки посеред ночі, Пєсков заявив, що "це вже внутрішня кухня".

Днями прес-секретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що лідер Кремля готовий до будь-яких контактів, аби досягти необхідних для Росії цілей, щоб уникнути продовження війни проти України.

Водночас президент Володимир Зеленський неодноразово казав, що для України й усього цивілізованого світу російський диктатор Володимир Путін зараз — терорист. Тому про жоден діалог не може бути й мови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.06.2023 22:24