Фото: росЗМІ

Кремль зробив несподівану заяву щодо війни в Україні: у Зеленського відповіли

Днями прес-секретар російського диктатора Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що лідер Кремля готовий до будь-яких контактів, аби досягти необхідних для Росії цілей, щоб уникнути продовження війни проти України.

За словами рупора Путіна, російський диктатор нібито і раніше був відкритий для діалогу з Україною.

"Путін був, є і буде відкритий до будь-яких контактів, щоб досягати цілей РФ та іншими засобами, ніж спецоперація", — сказав Пєсков.

Радник Офісу президента Михайло Подоляк своєю чергою заявив, що росіянам, які мають стосунок до "еліти Путіна" й періодично офіційно коментують війну, необхідно усвідомити, що немає та не буде жодного "врегулювання", "мінського формату", "досягнення цілей СВО в інші способи".

"У цій війні буде поставлено справедливі фінальні точки. Час інший, тож мовчки чекайте на фінал", — наголосив Подоляк.

Нагадаємо, на початку травня міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров знову заговорив про переговори щодо припинення війни. Він традиційно звинуватив США в агресії, яку РФ розпочала проти України. Голова МЗС Росії заявив, що не проти переговорів. Мовляв, РФ давно була готова до такого діалогу. За його словами, "припинити війну можливо тільки шляхом переговорів із західними країнами".

Водночас президент Володимир Зеленський неодноразово казав, що для України й усього цивілізованого світу російський диктатор Володимир Путін зараз — терорист. Тому про жоден діалог не може бути й мови.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 04.06.2023 12:18