Фото: Офіс президента

"Для нас він терорист": Зеленський оцінив ймовірність переговорів із Путіним

Для України й усього цивілізованого світу російський диктатор Володимир Путін зараз — терорист. Тому про жоден діалог не може бути й мови.

Про це повідомив президент Володимир Зеленський під час великого інтерв'ю фінським, шведським, датським і норвезьким журналістам.

"З президентом Путіним сьогодні не можна говорити. Для нас усіх він терорист. Після того як він сказав усьому світу, що "не збирається захоплювати території", "ніколи не буде повномасштабної війни", "не можна розв'язати повномасштабну війну у 21-сторіччі на Європейському континенті", — розповів Зеленський.

Як відзначив президент, після своєї брехні диктатор розпочав брутальну війну, яка призвела до жертв, масових поховань й ракетних ударів по цивільних.

"Назвав це "спеціальною воєнною операцією". Він мандрівник у своїх кривавих назвах. Придумує назву, щоб виправдовувати свої дії. Виправдання цій людині вже немає... На сьогодні він терорист. Про що говорити? Терорист, який не тримає слова", — додав Зеленський.

Нагадаємо, 28 квітня міністр оборони Олексій Резніков заявив, що будь-які переговори з Росією будуть на умовах України. РФ має бути готова до підписання капітуляції та виплат репарацій.

Також раніше повідомлялося, що російський диктатор Володимир Путін не захоче вести переговори у відповідь на успішний контрнаступ ЗСУ. Кремль не планує змінювати свої стратегічні цілі в Україні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 29.04.2023 13:37