Фото: Facebook Олексія Резнікова

Переговори з РФ: Резніков озвучив умови

Будь-які переговори з Росією будуть на умовах України. РФ має бути готова до підписання капітуляції та виплат репарацій.

Про це міністр оборони Олексій Резніков заявив під час пресконференції.

Він переконує, що західні партнери не намагалися порушувати тему мирних переговорів про припинення війни найближчим часом. Резніков розповів, що Київ розпочне діалог із Москвою для того, щоб обговорити капітуляцію РФ та виплату репарацій. 

"У майбутньому так, ми сядемо за стіл переговорів, коли обговорюватимемо репарації та контрибуції з боку Росії в інтересах України та як реалізувати вирок міжнародного трибуналу, який буде створено. Акт капітуляції з боку Москви також обговорюватимемо", — розповів Рєзніков.

Нагадаємо, глава Міноборони заявив, що Збройні сили України вже давно готові до масштабного контрнаступу, проте спочатку потрібно дочекатися необхідних погодних умов і рішення командування.

Раніше міністр оборони повідомляв, що українці дізнаються про контрнаступальні дії Збройних сил перш за все від бійців, які братимуть в ньому участь. Усім потрібно набратись терпіння перед важливою операцією наших Збройних сил.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.04.2023 17:42