Фото: Facebook Олексія Резнікова

Як українці дізнаються про початок контрнаступу: роз'яснення Резнікова

Українці дізнаються про контрнаступальні дії Збройних сил перш за все від бійців, які братимуть в ньому участь. Усім потрібно набратись терпіння перед важливою операцією наших Збройних сил.

Про це повідомив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Я дуже сподіваюся, що це станеться несподівано, і для вас теж. Тому що в цьому і сенс військової операції – ніхто не повинен знати, що вона почалася. Чим довше не знатиме ворог, тим більша ймовірність, що вона пройде успішно", — сказав Резніков.

Глава Міноборони запевнив, що інформацію про контрнаступ можна дізнатись за допомогою різних ресурсів типу DeepState, якими займаються OSINT. Також бійці ЗСУ користуються інтернетом та мають сторінки в соціальних мережах. Саме тому військові матимуть змогу розповісти про це у першу чергу.

"Плюс наші хлопці медійно активні. Залітаючи до чергового звільненого села, вони одразу роблять селфі, короткі стріми. І всі все розуміють", — додав Олексій Резніков.

Також міністр переконаний, що у суспільства дещо "перегріті" очікування від контрнаступу.

Нагадаємо, міністр оборони України Олексій Резніков вважає, що відновлення кордонів України 1991 року можливе не лише військовим, а й дипломатичним шляхом. Проте цей варіант є малоймовірним.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 27.04.2023 14:07