Фото: прес-служба Мелітопольської міськради

"Початок капітуляції Росії": мер Мелітополя відреагував на "зміну" окупантами столиці Запоріжжя

Наявні усі признаки того, що Росія почала процес своєї капітуляції. Окупанти визнали Мелітополь столицею Запорізької області.

Таку заяву зробив міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону.

"Це "визнання" підтверджує той факт, що ворог обрав Мелітополь своїм адміністративним, логістичним центром. Водночас означає про початок капітуляції ворога саме на тимчасово окупованій території Запорізької області", — сказав Федоров.

Глава Мелітополя нагадав, що росіяни у своїй пропаганді весь час розповідали, що вони начебто через 2-3 дні чи тиждень точно захоплять місто Запоріжжя. І буквально три тижні тому вони розказували, що просунулись на лінію фронту.

Мер наголосив, що рашисти зрозуміли, що далі їм не вдасться просунутись, тож намагаються створити ілюзію успіху на фронті перед російським керівництвом і втримати хоча б якісь території.

Раніше повідомлялось, що російські загарбники не припиняють терор українського населення на території окупованої частини Запорізької області. Мешканці Мелітополя, який рашисти захопили у перші дні повномасштабного вторгнення, живуть в жахливих умовах. Окупанти намагаються перетворити їх на жебраків, аби було легше маніпулювати.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 04.03.2023 16:52