Фото: скріншот з відео

Чи готовий Путін припинити війну у разі успішного контрнаступу ЗСУ: прогноз The New York Times

Російський диктатор Володимир Путін не захоче вести переговори у відповідь на успішний контрнаступ ЗСУ. Кремль не планує змінювати свої стратегічні цілі в Україні.

Про це повідомляє The New York Times.

Зазначається, що президент Росії Володимир Путін, як і раніше, не захоче вести переговори у відповідь на успішний контрнаступ України. У цьому переконані високопоставлені офіційні особи США та Європейського Союзу.

Згідно з інформацією NYT, високопоставлений європейський чиновник заявив, що шанси Путіна відступити у відповідь на успішний український контрнаступ "менше за нуль": він готовий мобілізувати більше солдатів для війни в Україні. 

Своєю чергою помічник міністра оборони США з питань міжнародної безпеки Селеста Волландер заявила, що "існує дуже мало свідчень" того, що Путін змінить свою стратегічну мету щодо підпорядкування України "у політичному, якщо не у воєнному відношенні".

Нагадаємо, секретар Ради нацбезпеки та оборони України Олексій Данілов заявив, що українці вже скоро побачать початок контрнаступу Збройних сил. Питання щодо наступальних дій наших військових закрите та обмежене.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.04.2023 11:43