У результаті сутички біля ВРУ постраждали 16 осіб

06 ГРУДНЯ 2017 14:18

14 правоохоронців і двоє цивільних громадян отримали тілесні ушкодження. Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за статтею Кримінального кодексу, що передбачає відповідальність за насильство щодо працівника правоохоронного органу, повідомляє TrueUA.

На сайті Нацполіції зазначається, що під час проведення заходів, на виконання доручення Генпрокуратури, з розшуку та затримання громадянина М. Саакашвілі сьогодні вранці на площі Конституції між правоохоронцями та мешканцями наметового містечка біля будинку парламенту виникла сутичка

Також повідомляється, що результатом перешкоджанню законних дій поліцейських стала госпіталізація 14-ти співробітників Нацполіції, а також двох цивільних осіб. За попередніми висновками медиків, у потерпілих закриті черепно-мозкові травми, струс головного мозку, переломи та забої кінцівок тощо.

Усі протиправні дії осіб, які з палицями, сокирами та бензопилами перешкоджали законним діям поліцейських, – задокументовані. Їм буде надана правова кваліфікація.

Події, 06.12.2017 14:18