Фото: ДСНС

У Рівному горіла квартира в багатоповерхівці, є загиблий й постраждалий

У неділю, 14 січня, у Рівному сталася пожежа у житловому будинку. Рятувальниками евакуювали 15 осіб з багатоповерхівки та врятували чоловіка. Також внаслідок надзвичайної події загинув мешканець будинку.

Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України.

"В одній із квартир на сьомому поверсі виявили тіло чоловіка 2002 року народження, ще одного чоловіка 1984 року народження з ознаками отруєння чадним газом вивели на свіже повітря та передали працівникам швидкої медичної допомоги", — йдеться у повідомленні.

Також із багатоповерхівки працівники ДСНС евакуювали 15 мешканців будинку. До гасіння було залучено 13 рятувальників та чотири одиниці спецтехніки.

Водночас причина пожежі та розмір збитків ще встановлюються.

пожежа у Рівному

Фото: ДСНС

Нагадаємо, 13 січня у Києві спалахнула пожежа у торговельно-розважальному центрі "Космополит". Із будівлі ТРЦ евакуювали близько 200 людей. Полум'я спалахнуло на четвертому поверсі будівлі, в дитячій кімнаті. Внаслідок пожежі постраждали троє людей, серед них — дитина.

Додамо, 12 січня у Харкові горіла дитяча обласна лікарня. У будівлі перебувала велика кількість дітей, тому до місця виклику відразу було направлено 11 оперативно-рятувальних груп.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 14.01.2024 19:30