У Росії назвали бойкот ЧС-2018 «блакитною мрією» західних країн

01 КВІТНЯ 2018 18:57

Офіційний представник МЗС РФ Марія Захарова вважає, що головна мета деяких західних країн – не допустити проведення чемпіонату світу з  футболу в Росії. Про це вона заявила в інтерв'ю російському «П'ятому каналу», передає TrueUA з посиланням на 112.ua.

«Це їхня просто блакитна мрія, це головна мета. От у мене таке враження, що, ви знаєте, як у нас російська приказка є, хоч трава не рости, от тільки б прибрати цей чемпіонат світу з футболу з Росії. Усі методи гарні, все фокусується тільки на цьому футбольному м'ячі, який, не дай Боже, все-таки торкнеться російського футбольного поля. Це ж просто якийсь абсурд абсурдів!» – сказала вона.

Зазначимо, що до бойкоту ЧС-2018 уже тривалий час закликають гуманітарні та правозахисні організації, що працюють у Сирії. Крім того, питання було порушено Великою Британією після отруєння агента Сергія Скрипаля в Солсбері - офіційний Лондон вже заявив, що ніхто з високопоставлених чиновників і членів королівської сім'ї не поїде на чемпіонат, і закликає приєднатися до бойкоту своїх союзників.

Спорт, 01.04.2018 18:57