Фото: t.me/chp_crimea

У Росії знайшли розстріляними двох військових

Тіла двох росіян у військовій формі виявили у Воронезькій області Російської Федерації. Вони загинули від вогнепальних поранень.

Про це пише російський Telegram-канал ASTRA.

Трупи двох чоловіків у військовій формі виявили неподалік лісосмуги на 61 кілометрі автодороги "Воронеж-Луганськ" у Хохольському районі Воронезької області.

"На вигляд загиблим 35-40 років. Зазначається, що судмедекспертиза встановила, що смерть настала від вогнепальних поранень. На даний момент особи вбитих не встановлені. За даним фактом відкрито кримінальну справу про вбивство, але підозрюваних немає", — йдеться в повідомленні.

Ліквідація російського військового командування

Останній місяць в інформаційному просторі активно з'являються новини з приводу ліквідації російського військового командування. Так, у червні внаслідок удару по командному пункту на Півдні України загинув російський генерал-майор Сергій Горячев. За даними розвідників, Горячев також міг бути виконувачем обов’язків командувача армією на момент його смерті. Горячев став першим підтверджено вбитим російським генералом в Україні з початку 2023 року.

10 липня у Росії 10 липня ліквідували капітана другого рангу і колишнього командира підводного човна "Краснодар", з якого ракетами "Калібр" обстрілювали Україну, Станіслава Ржицького. За даними української розвідки, "прибрали" його свої ж за відмову виконувати накази.

Цей російський командир завдавав ракетних ударів по українських містах, зокрема, по Вінниці торік. Однак пізніше він дійшов висновку, що такі ракетні удари є неефективними та створюють великі ризики для цивільних.

11 липня у Бердянську сталася "бавовна" у готелі "Дюна", в будівлі якого базувалося окупаційне військове керівництво. Окрім десятка військових, внаслідок удару загинув заступник командувача Південного військового округу генерал-лейтенант Олег Цоков.

Нагадаємо, російські військові не витримують психологічну напругу на фронті, а тому ліквідовують своїх же. Про один з таких випадків вдалося дізнатися українській розвідці. Так, як свідчить відео, що опублікувало Головне управління розвідки Міністерства оборони, нещодавно в одній з рот окупант вихопив зброю та почав погрожувати всіх вбити. Однак його ліквідували, а тіло винесли за межі позицій росіян.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.07.2023 13:59