Фото ілюстративне. Джерело: volyn24.com

У Солом'янському районі Києва уламки ракети впали на стоянку, сталося задимлення у будинку: деталі

У ніч на 24 червня у Солом'янському районі столиці пролунали вибухи. У місті, як і по всій країні, оголошено повітряну тривогу й підвищену ракетну небезпеку.

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

"Вибухи в Соломʼянському районі столиці. Всі служби прямують на місце", — написав він у Telegram.

Оновлено. Кличко додав, що в Соломʼянському районі уламки ракети влучили в автомобільну стоянку. Також уламки ракети впали на верхні поверхи 16-поверхівки, що розташована поруч зі стоянкою. 

"Задимлення на верхніх поверхах. Одній постраждалій медики надали допомогу на місці, ще одного - госпіталізували. Пожежі в будинку немає. Рятувальні служби працюють на місці", — повідомив Кличко.

Міністерство оборони закликає українців не знімати роботу протиповітряної оборони під час атак росіян. Військові пояснюють, що поширення роликів роботи ППО ("виходи", треки ракет, спалахи, прильоти, сліди вибухів, руйнування, уламки боєприпасів тощо) та публікування цих матеріалів в соцмережах допомагає ворогу з оперативною дорозвідкою результатів ударів.

Нагадаємо, уночі 23 червня окупанти завдали удару по Україні з літаків стратегічної авіації. Цього разу атаку було спрямовано на військовий аеродром у Хмельницькій області. Усі 13 крилатих ракет Х-101/Х-555 було знищено протиповітряною обороною, більшість — на Хмельниччині. Крім того, захисники неба "приземлили" розвідувальний БпЛА невстановленого типу. Також вночі у п'ятницю у Запоріжжі лунали вибухи. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.06.2023 03:23