У столиці кишенькова злодійка зробила справу на очах у поліцейських

03 ЛИПНЯ 2019 11:51

У Києві правоохоронці повідомили про підозру жінці, яка скоїла кишенькову крадіжку. Спритниця поцупила із сумки іноземки гаманець з грошима та банківськими картками.

На сайті Нацполіції зазначається, що у ході відпрацювання Шевченківського району столиці співробітники оперативно - пошукового відділу столичного главку поліції на вулиці Петлюри помітили підозрілу жінку та вирішили за нею прослідкувати. Через декілька хвилин правопорушниця підійшла до іноземки та непомітно витягла із її сумки гаманець.

«30-річну мешканку Закарпатської області поліцейські відразу затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вона вже була раніше судима за скоєння аналогічних злочинів. Слідчі Шевченківського управління поліції повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України», – йдеться у повідомлені.

Також повідомляється, що київські правоохоронці скерували до Шевченківського районного суду матеріали з обвинувальним актом.

Події, 03.07.2019 11:51