У столиці в трьох квартирників відібрали награбоване

18 ЛИПНЯ 2019 12:02

Поліція Києва затримала трьох підозрюваних, які проникли до чужого помешкання та поцупили звідти майно власників. У правопорушників вилучили викрадені речі та знаряддя для скоєння злочину.

На сайті Нацполіції зазначається, що при перевірці оперативної інформації співробітники Дарницького управління поліції встановили осіб, які займаються квартирними крадіжками. Також правоохоронцям стало відомо, що підозрювані готуються до чергової крадіжки з квартири багатоповерхівки на вулиці Михайла Драгоманова.

Під час скоєння злочину поліцейські затримали злодіїв, які шляхом підбору ключів проникли до приміщення та викрали звідти два ноутбуки і ювелірні вироби.

За словами заступника начальника відділу кримінальної поліції Дарницького управління поліції Олександра Ніколенка, затриманими виявилися кияни віком 27-ми, 34-х та 40 років. Двоє з них раніше судимі за скоєння квартирних крадіжок. Зловмисники дізналися, що власники квартири у вихідні дні будуть на відпочинку за містом та під час відсутності господарів пішли на злочин.

У чоловіків вилучили викрадене майно, а також інструменти для вчинення крадіжок: відмички, електронні ключі, засоби зв’язку та рукавички.

Підозрюваних затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Їм повідомлено про підозру у крадіжці, поєднаній з проникненням у житло.

Події, 18.07.2019 12:02