У Теннессі пройшли мітинги «білих націоналістів»

29 ЖОВТНЯ 2017 18:27

Декілька сотень чоловік маршем пройшлися по вулицях Шелбівілля і Мурфрісборо на знак протесту проти міграційної політики влади «Життя білих мають значення» - під таким гаслом в американському Теннессі пройшли мітинги однойменної націоналістичної організації (White Lives Matter) на захист прав білошкірого населення. Про це повідомляє TrueUA з посиланням на Euro News.

Декілька сотень учасників маршем пройшлися по вулицях Шелбівілля, щоб виразити протест проти міграційної політики влади.

Це невелике місто розташоване недалеко від Нешвілла, де розмістили велике число вихідців з Іраку і Сомалі у рамках державної програми по прийому біженців.

«Я використовую слово «мігранти». Але насправді, вони - завойовники. Це треба зрозуміти усім. Більшість білих просто роздають їм ключі від дверей в нашу країну», - упевнений один з учасників ходи.

Ще один мітинг відбувся в 50 км від Шелбивілля - в місті Мерфрисборо. Тут, скандуючи «Ласкаво просимо, біженці», ультраправих зустріли активісти руху «Життя чорношкірих мають значення».

Побоюючись повторення трагічних подій в Шарлотсвілле, влада розпорядилася про введення посилених заходів безпеки. Поліція повідомляє, що обійшлося без зіткнень. Правда, одна людина була затримана.

Події, 29.10.2017 18:27