Скріншот з відео

У Тернопільському військкоматі прокоментували скандальне відео з "заштовхуванням" чоловіків у автобус

В Тернопільському обласному територіальному центрі комплектації призначили службову перевірку. Працівники військкомату із застосуванням сили заштовхували в мікроавтобус чоловіків.

Про це повідомляє Тернопільський обласний територіальний центр комплектації.

Напередодні з'явилося відео, на якому люди в формі заштовхують у мікроавтобус чоловіків. У Тернопільському обласному ТЦК та СП заявили, що призначили службову перевірку щодо інциденту. Військові натякнули, що конфлікт спровокували громадянами.

"Що спровокувало конфлікт? Словесні образи та зухвалість з боку громадян стосовно працівників ТЦК СП? Приниження їх гідності? Нанесення удару військовослужбовцю, як на одному з відео? Для з`ясування усіх обставин, які відбулися, керівництвом Тернопільського ОТЦК СП призначено службову перевірку, за результатами якої буде вжито відповідних заходів", — йдеться в повідомленні.

У військкоматі наголосили, що повістки громадянам дають військовослужбовці, які мають досвід бойових дій, визнані обмежено придатними після отриманих поранень та контузій та переміщені у ТЦК СП для проходження служби.

Нагадаємо, працівники Державного бюро розслідувань викрили злочинну схему в Одеському районному територіальному центрі комплектування (РТЦК) та соціальної підтримки (СП), за допомогою якої місцеві депутати та їхні родичі уникали мобілізації. Ухилянтам видавали "білі квитки".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2023 18:59