Фото ілюстративне. Джерело: соцмережі

У Тернополі пролунали вибухи: перші подробиці (оновлено)

У Тернополі ввечері у суботу, 13 травня, під час повітряної тривоги пролунали вибухи. Про це спершу повідомило "Суспільне", а також голова Тернопільської ОВА Володимир Труш.

"У Тернополі чутно звуки вибухів, повідомляють наші кореспонденти", — зазначили журналісти.

Разом з тим, Труш закликав мешканців пройти в укриття, а згодом ще раз написав: "Наполегливо прошу, залишайтеся в укриттях!!!".

Оновлено о 23:33: Голова Тернопільської обласної ради Михайло Головко повідомив, що у місті, за попередніми даними, стався "приліт" у промзону. Також він зазначив, що в області працювала ППО.

"За попередніми даними маємо приліт в промзону Тернополя. Не виходьте з укриттів до закінчення повітряної тривоги, бережіть себе, та своїх близьких. Дякуємо за роботу нашим ППО. Все буде Україна!" — написав у Facebook Головко.

Як відомо, близько 22:30 у столиці та більшості областей, зокрема у північних, центральних та західних, було оголошено повітряну тривогу.

карта повітряних тривог

Фото: alerts.in.ua

Нагадаємо, вночі 13 травня у більшості регіонів України оголошено повітряну тривогу. Вибухи лунали у кількох областях. У Миколаєві ворог поцілив у цивільні об'єкти — сталася пожежа на одному з підприємств.

Крім того, цієї ночі на Львівщині була загроза атаки дронами-камікадзе. Вибухи в області не лунали, але, за даними місцевої влади, спрацювала ППО у сусідній області.

Також не спокійно було і на Хмельниччині. Там ворог атакував критичну інфраструктуру. Внаслідок атаки кількість постраждалих наближається до 30 осіб.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 13.05.2023 23:17