Фото: Донецька обласна прокуратура

У Торецьку окупанти обстріляли людей, які стояли в черзі по "гуманітарку"

У четвер, 30 листопада, російські війська поранили трьох мешканців Торецька на Донеччині. Люди у черзі чекали на гуманітарну допомогу.

Про це повідомляє Донецька обласна прокуратура.

За матеріалами слідства, ціллю російських військ став житловий квартал. Зазнали поранень троє цивільних, які прийшли отримати гуманітарну допомогу до адмінбудівлі.

"О 10:30, окупанти здійснили, ймовірно, мінометний обстріл Торецька. 86-річну жінку та двох чоловіків віком 63 й 34 роки доставили у лікарню з осколковими пораненнями. Останній перебуває у тяжкому стані", — йдеться в повідомленні.

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, 30 листопада рашисти масовано обстріляли міста Донеччини шістьма ракетами С-300. Під обстріл потрапили Покровськ, Новогродівка та Мирноград. Зранку повідомляли про десятьох постраждалих, серед них — четверо дітей.

Ще п’ятьох людей шукали під завалами. В багатоквартирному будинку у Новоградівці рятувальники деблокували тіло загиблого. Згодом поліція встановила особу жертви — це 62-річний місцевий мешканець. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 30.11.2023 16:13