Фото: "Радіо свобода"

У Вільнюсі після важкої хвороби померла відома українська журналістка

У Вільнюсі померла відома українська журналістка Інна Кузнецова. Останнім часом колишня керівниця київського бюро "Радіо свобода" важко хворіла. 

Про це пише "Радіо свобода".

Зазначається, що Ірина Кузнецова народилася у Києві 30 березня 1963 року. Закінчила факультет журналістики Київського Національного університету імені Тараса Шевченка. Працювала кореспондентом, політичним оглядачем Національного радіо, головним редактором "Радіо Ера FM". На Радіо Свобода працювала з 2009 року.

"За керівництва Інни Кузнецової бюро отримало премію імені Дейвіда Берка за висвітлення політичної кризи в Україні наприкінці 2013 року і на початку 2014 року", — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, нещодавно помер український музикант з гурту "Степ" Володимир ЄфімовПро трагічну звістку повідомила його дружина Оксана Довженко на своїй сторінці у Facebook. Причину смерті дружина музиканта не вказала, лише повідомила, що його не стало 11 вересня. Його життя обірвалося у віці 62 років. 

Також відомо, що 22 серпня помер відомий італійський співак і композитор Тото Кутуньйо. Його серце зупинилося у лікарні Сан-Рафаеле в Мілані, куди він був госпіталізований. Причини смерті співака його менеджер Даніло Манкузо не назвав, проте уточнив, що Тото Кутуньйо "після тривалої хвороби співаку стало гірше за останні місяці".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.09.2023 14:59