Фото: "Суспільне"

У Вінниці вшанували загиблих внаслідок російського удару у 2022 році (фото)

У неділю, 14 липня, у Вінниці біля стели пам'яті вшанували загиблих внаслідок ракетного обстрілу у цей день у 2022 році. На площі зібралися рідні та друзі загиблих.

Про це повідомляє "Суспільне". У пам'ять про загиблих запустили чорні повітряні кульки.

Пам'ять доньки до стели прийшла вшанувати й Алла Черняхівська, яка до останнього не вірила у загибель доньки. Того кривавого дня її 18-річна донька Олександра на площі Перемоги чекала на інструктора з водіння. 

"Орієнтовно вона мала знаходитися тут, але я ще не знала чи встигла вона доїхати, чи не встигла тому, що вона вийшла з дому раніше. Я одразу їй телефонувала і вже в неї телефон був недоступний", — сказала мати загиблої Олександри.

День жалоби у Вінниці

У неділю у Вінниці День жалоби. В цей день на території міста буде приспущено Державний Прапор, а також обмежено проведення розважально-концертних заходів і заборонено звучання розважальної музики у закладах торгівлі та ресторанного господарства, і в громадському транспорті.

Нагадаємо, 13 липня війська країни-агресорки вдарили по селищу Буди у Харківській області. Рашисти двічі вдарили по населеному пункту. Перший приліт відбувся близько 15:55, а другий майже через годину.

Як повідомлялось раніше, внаслідок рашистського обстрілу селища Буди Харківської області 13 липня загинули рятувальник та правоохоронець. Крім того, поранено працівників залізниці Водночас прес-служба "Укрзалізниці" повідомила, що внаслідок ворожої атаки по селищу Буди також поранено пʼятьох залізничників: машиніста, начальницю станції, чергового по станції, старшого шляхового майстра та складача поїздів.

За словами Володимира Зеленського, лише від початку цього тижня Російська Федерація застосувала проти України більш ніж 700 керованих авіаційних бомб. Також нашу державу атакували понад 170 ударних безпілотників різних типів та майже 80 ракет.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 14.07.2024 13:45