Фото: Анатолій Куртєв

Удар по багатоповерхівках у Запоріжжі: є загиблий й 18 постраждалих, зокрема двоє дітей

У середу, 22 березня, російські терористи влучили ракетами по житлових будинках у ЗапоріжжіВже відомо про одного загиблого та 18 постраждалих, зокрема двох дітей. 

Про це повідомив секретар міської ради Анатолій Куртєв. 

За його інформацією, під обстріл потрапили два дев’ятиповерхових будинки.

"На цей час відомо про 18 постраждалих (з них двоє дітей семи та дев'яти років). 11 дорослих госпіталізовано, з них четверо знаходиться у важкому стані, семеро — у середньому. Ще п‘ятеро людей отримали медичну допомогу на місці прильоту. Дітей зараз везуть до медичних закладів", — поінформував Куртєв. 

Інформація щодо масштабів руйнування уточнюється.

Оновлено 14:04

Пізніше Куртєв повідомив, що загинула одна людина, яка перебувала у важкому стані. За оновленою інформацією, зараз у лікарнях перебуває 25 людей. Троє людей — у важкому стані, 19 у середньому, ще троє — у легкому (з них двоє дітей).

На місці працюють рятувальники ДСНС та міської аварійно-рятувальної служби, медики, психологи, працівники соцзахисту, волонтери, міська асоціація шелтерів. 

Нагадаємо, Володимир Зеленський вже відреагував на кривавий обстріл рашистів. Глава держави також виклав відео, на якому видно влучання російської ракети по багатоповерхівці.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 22.03.2023 13:56