"Україна готується дати відсіч ворогу": нове звернення Зеленського

03 СІЧНЯ 2023 23:38

Попри плани вищого керівництва армії Росії, Україна готується дати відсіч ворогу. Будь-яка спроба нового наступу буде провальною.

Про це у вечірньому зверненні заявив президент України Володимир Зеленський, пише TrueUA.

Гарант прозвітував, що країна почала рік з плідних розмов з партнерами України. Зокрема, лише за сьогодні, Зеленський провів перемовини з очільниками урядів Нідерландів, Британії, Норвегії та Канади.

За словами Зеленського, на фоні нових мобілізаційних процесів, які готуються державою-терористом, саме зараз той момент, коли Україна спільно з партнерами має нарощувати оборону.

"Маємо зірвати цей російський сценарій. Готуємось до цього. Терористи повинні програти. Будь-яка спроба їхнього нового наступу повинна провалитися. Це буде фінальна поразка держави-терориста. І я дякую всім партнерам, які це розуміють", — заявив Зеленський.

Президент наголосив, що кремль готовий кинути все, що залишилось в Росії, аби хоч якось змінити хід війни. Втім сила українців та міжнародна підтримка вчергове зламають плани кремлівського диктатора Путіна.

Окремо Зеленський прокоментував вчорашню атаку Росії по місту Дружківка, що на Донеччині. Президент заявив, що знищення окупантами льодової арени у Дружківці є черговим зізнанням держави-терориста, з чим вона прийшла на Донбас.

"Російська ракета проти "Альтаїра" в Дружківці — це чергове зізнання держави-терориста. Зізнання, з чим вона прийшла на Донбас і що ми звідти обовʼязково виженемо. Смерть на Донбасі не запанує, і маємо зробити все, щоб викинути її триколор із Донбасу та інших земель України", — наголосив Зеленський.

Нагадаємо, президент України Володимир Зеленський у вівторок, 3 січня, провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача. Було заслухано доповідь Головнокомандувача Збройних Сил України Валерія Залужного щодо оперативної обстановки на основних напрямках фронту.

Війна, 03.01.2023 23:38