Фото з Instagram-сторінки Ярослави Магучіх

Українська легкоатлетка Магучіх здобула "золото" у фіналі Діамантової ліги 2023

Українська спортсменка Ярослава Магучіх виграла фінал Діамантової ліги-2023 у США зі стрибків у висоту. Вона стрибнула у висоту на 2,03 метра, що стало рекордом сезону.

Про це повідомляє офіційний сайт змагань.

До фіналу головного комерційного змагання з легкої атлетики у стрибках у висоту пройшли три українки: Ірина Геращенко, Ярослава Магучіх та Юлія Левченко. Першими розпочали змагання Геращенко та Левченко, які виконали стрибки на висоті 1,83 та 1,86 метра.

Магучіх виконала перший стрибок на висоті 1,91 м, яку взяла у першій спробі. Натомість Левченко здолала її у третій, а Геращенко не виконала жодного вдалого стрибка та вибула зі змагань й посіла сьоме місце.

Друге місце посіла австралійка Нікола Оліслагерс — 2,03 метра, а третє — сербка Ангеліна Топич із результатом 1,95 метра.

Зазначимо, що Діамантова ліга є щорічною серією престижних комерційних змагань із легкої атлетики.

Нагадаємо, що вкінці серпня Ярослава Магучіх завоювала золоту медаль у стрибках у висоту та стала вперше в кар'єрі чемпіонкою світу. На чемпіонаті світу у Будапешті українка здобула "золото" з результатом 201 сантиметр. Ця висота підкорилася Магучіх з другої спроби.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 18.09.2023 01:44