Українські паралімпійці-фехтувальники привезли додому 9 медалей

13 ЛИСТОПАДА 2017 22:07

Українську національну паралімпійську збірну з фехтування на візках, яка посіла третє загальнокомандне місце на чемпіонаті світу, зустріли в аеропорту рідні, близькі та журналісти.

Як повідомляє TrueUA з посиланням на «5 канал», на чемпіонаті світу, який впродовж шести днів проходив у італійському Римі, українські спортсмени здобули дев'ять нагород – три «золоті», дві «срібні» та чотири «бронзові» медалі. Цього вистачило, щоб фінішувати третіми серед понад 20 збірних, що взяли участь у змаганнях. Загалом із 13 спортсменів-учасників збірної, 10 повернулися додому із нагородами.

Особливо тренери відзначали молоду Ганну Пашкову з Харківщини, яка вперше полетіла на змагання такого масштабу і повернулася додому із «бронзою» серед рапіристок. Як вона сама каже: «Емоції зашкалюють. Емоції різні – це були і сльози, і сміх, і радість, і смуток. Перший раз на таких великих змаганнях. Це тяжко і дуже відповідально – представляти свою країну. Боролась до останнього, намагалась, старалась – ось перша в житті «бронза».

Спорт, 13.11.2017 22:07