Фото: Instagram Владислава Сіренка

Українському боксеру призначили дату бою: він не виходив у ринг понад два роки

Українському боксеру надважкої ваги Владиславу Сіренку нарешті призначили дату бою. Після понад двох років простою він проведе бій з американцем Деоном Ронні Гейлом.

Про це повідомляє BoxRec. Бій за участю Сіренка відбудеться 2 квітня в Нешвіллі, США. 

Варто зазначити, що поєдинок Владислава та Ронні мав пройти 5 березня, проте суперника нашого земляка було заарештовано.

Цікаво, що для Сіренка цей поєдинок стане першим з 18 грудня 2021 року. Тоді у Броварах Владислав виявився сильнішим за Андрія Руденка. Владислав повинен був повернутися в ринг 25 березня 2023-го, але отримав травму та переніс операцію.

Що відомо про Владислава Сіренка

Владислав Сіренко — почав займатися  боксом в 10 років. У любителях Владислав провів понад 200 боїв, виступає з 2017 року у важкій ваговій категорії. Срібний призер молодіжного чемпіонату Європи (2013), переможець Кубка України серед молоді (2013), бронзовий призер чемпіонату України (2014) в любителях. Серед професіоналів чемпіон за версією WBF International (2018) у важкій вазі.

Дебютний поєдинок Сіренка у професіоналах відбувся 26 травня 2017 року. Владислав нокаутував в першому ж раунді конголезця Еммануеля Мненгі. 29 червня 2018 року він здобув восьму перемогу поспіль на професійному рингу, в Кейптауні (ПАР) технічним нокаутом в першому раунді перемігши конголезького боксера Найфе Дідьуо (6-3), і завоював вакантний титул чемпіона за версією WBF International у важкій вазі.

Нагадаємо, британський супертяж Ентоні Джошуа після яскравої перемоги над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну хоче провести бій за звання абсолютного чемпіона світу. Одним із потенційних його суперників може стати чемпіон з України Олександр Усик.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 14.03.2024 13:15