Фото: Telegram-канал Володимира Зеленського

"Укренерго" попередило про локальні відключення світла у двох областях

У четвер, 30 березня, у Київській та Чернігівській областях можливі відключення світла.

Про це повідомила прес-служба "Укренерго".

"Наразі через наслідки негоди є локальні відключення у Чернігівській та Київській областях. Бригади обленерго працюють над відновленням енергоживлення споживачів", — йдеться в повідомленні.

За даними оператора, в центральному регіоні завершились аварійно-відновлювані роботи на одному з енергооб’єктів, що дозволило зняти обмеження у магістральних мережах для Києва та Київської області.

Також обмеження споживання все ще застосовуються в Житомирській області.

"Через значний обсяг пошкоджень обладнання мережі ще не повністю відновлені. Ремонтні роботи в регіоні тривають, а також продовжуються на всіх інших енергооб’єктах, що були пошкоджені російськими масованими обстрілами", — пояснили в "Укренерго".

Нагадаємо, 29 березня у 12 областях України фіксували значні знеструмлення споживачів. Причиною цього були штормовий вітер, сніг з дощем та пошкодження у мережах операторів систем розподілу.

Додамо, 29 березня у Києві ввели аварійні відключення світла. Відключення діють в Шевченківському, Солом’янському, Святошинському, Голосіївському, Печерському, Подільському, Дарницькому та Дніпровському районах. Найбільше пошкоджень зафіксовано в Києво-Святошинському енерговузлі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 30.03.2023 16:16